Ruhát a ruhagyárból, CÉGET A CÉGGYÁRBÓL - nagykeráron!        

 AKCIÓ az első 50 megrendelőnek: ELTÖRÖLTÜK AZ ÁFÁT!   
  Cégalapítás teljes munkadíja   
   bruttó 20.000,- forint!  
          + fizetendő illeték és költségek tipikusan >>    Kft: 55.300,-  vagy  Bt: 32.000,- forint    
               Nincs más költség!           
Cégbejegyzés | Székhely és iroda | AKCIÓK | Könyvelés | Webes megoldások | Marketing támogatás | Kiegészítő szolgáltatások
Partner rendszer

Viszonteladóvá válás

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy szívesen forgalmazná szolgáltatásainkat viszonteladóként, lépjen velünk kapcsolatba!

Viszonteladók számára jelentős kedvezményeket biztosítunk a következő rendszer szerint:
Az Ön által közvetített második ügyfél megrendeléseinek 2%-a az Ön jutaléka lesz. A harmadik és negyedik ügyfél megrendeléseinek 3%-a lesz az Ön jutaléka, míg az ötödik ügyféltől kezdve minden megrendelés 5%-a az Öné lesz.
Két megrendelés között maximum 90 nap telhet el. Amennyiben az utolsó Ön által közvetített megrendelés óta több, mint 90 nap eltelt, akkor viszonteladói státusza felfüggesztésre kerül és a következő megrendeléstől újra számítódnak a fenti jutalékhatárok.
Abban az esetben, ha két egymást követő hónapban eléri a havi 10 közvetített ügyfelet, kiemelt viszonteladónkká válik és minden további Ön által közvetített új ügyfél megrendelései után 7% lesz az Ön jutaléka, míg a régi ügyfeleinek megrendelései után 5%. A kiemelt viszonteladók felé értesítési kötelezettségünk is fennáll, így ha régi ügyfele új szolgáltatást rendel meg közvetlenül tőlünk az Ön tudta és közreműködése nélkül, mi akkor is értesítjük Önt a megrendelésről és számláján jóváírjuk a jutalék összegét. Nem kiemelt viszonteladóink felé értesítési és így jutalék jóváírási kötelezettségünk nem áll fenn.
A kiemelt viszonteladói státusz mindaddig él, míg minden 3 egymást követő hónapban legalább 10 új ügyfelet közvetít számunkra. Ennek elmaradása esetén a kiemelt státuszt elveszíti és a továbbiakban a normál viszonteladókkal megegyező elbírálás alá kerül, annak minden jogával és kötelezettségével együtt.

A jutalékok kifizetésére minden hónapra vonatkozóan a következő hónap 10. napjáig kerül sor számla ellenében, amennyiben a kiutalható jutalék összege eléri a 10.000,- forintot. Az ennél kisebb összegű jutalék göngyölítődik és kifizetésére abban a hónapban kerül sor, amikor eléri ezt a minimum összeget vagy ha a viszonteladói státusz megszüntetésre kerül.

Figyelem! A fenti jutalékolási struktúra feltétele, hogy a viszonteladó számlaképes legyen. Ennek hiányában csak eseti jelleggel van lehetőség jutalék kifizetésére, és akkor is a vonatkozó jogszabályok szigorú betartása mellett, a keletkező költségeink levonása utáni maradék tekintetében.


Linkcsere

Szívesen fogadunk linkcsere kéréseket olyan oldalaktól, amelyek mind tartalmilag, mind esztétikailag megfelelnek az elvárásainknak. Ennek elbírálási jogát fenntartjuk és rendszeresen ellenőrizzük a tőlünk kiinduló linkeket, így egy-egy meghivatkozott oldal utólagos módosulása esetén fenntartjuk a jogot az adott oldalra mutató link értesítés nélküli törlésére.
Amennyiben a fentiekkel egyetért, örömmel fogadjuk linkcserére irányuló megkeresését email címünkön. A levél tárgyába feltétlenül írja be: linkcsere.

Az alábbiakban megtalálja partnereink linkjeit:

Kedvezmény Kuponok - Kedvezményre jogosító kuponok lelőhelye. Csak nyomtassa ki és mutassa be fizetéskor. Nézze meg és éljen vele!
www.kedvezmenykuponok.hu

Kedvezménnyel Klub - A zártkörű klub oldala, mely tagjai számára nyújt kedvezményes szolgáltatásokat és programokat.
www.kedvezmennyel.hu

Ingyenjogász - Ingyenes jogi segítségnyújtás, jogi tanácsadás mindenkinek.
www.ingyenjogasz.hu

Quality Models - Az immár Magyarországon is elérhető nemzetközi modell- és hostessügynökség honlapja.
www.qualitymodels.info


Cégbejegyzés, könyvelés és web hihetetlen áron!Cégalapítás teljes bruttó munkadíja már 20.000,- Ft-tól !!!

FIGYELEM!
Hamarosan megváltozhatnak az áraink! SIESSEN!
Könyvelés a legkedvezőbb árakon!

Alvó cégek számára 5.000,- Ft/hó

Éves ÁFA-bevallóknak 8.000,- Ft/hó
(24.000,- Ft/3hó) -tól!

Negyedéves ÁFA-bevallóknak
15.000,- Ft/hó
(45.000,- Ft/3hó) -tól!WEB szolgáltatások kirobbanó áron!

Domain bejegyzés és tárhely biztosítása 10.000,- Ft/év

Cége weblapjának elkészítése már 10.000,- Ft-tól!Figyelem!
A fenti rendkívül alacsony árakat kizárólag együttes megrendelés esetén (cégbejegyzési szolgáltatásunkkal együtt) és korlátozott ideig tudjuk garantálni!
(nettó árak)
Meglévő cégek részére:
Az Önök számára is nagyon kedvező, a piaci áraknál jóval alacsonyabb díjakat biztosítunk. Kérjük, nézzék meg az Önöknek szóló árlistánkat ide kattintva!


 | Elérhetőség | On-line cégalapítás | Jogi nyilatkozat | Partner rendszer | Letölthető árlisták |
A Céggyár szolgáltatásait a Sorisco Magyarország nyújtja