Segítség a csomagjaink közötti választáshoz és on-line cégalapítás lehetősége

Az alábbiakban 5 kérdést teszünk fel egymás után. Kérjük, hogy válasszon a felkínált választási lehetőségek közül. Végeredményként javaslatot teszünk az Önnek szükséges csomagunkra. Amennyiben egyetért javaslatunkkal, a "Megrendelem" gombra kattintva továbbléphet a megrendelőlap kitöltéséhez, ahol az ajánlott csomag már ki lesz jelölve, de a kiegészítő szolgáltatásokat még Önnek kell majd bejelölnie.

Arra kérjük, hogy a megrendelőlap kérdőívét gondosan töltse ki, majd kattintson az "elküldés" gombra. Kérjük, csak egyszer kattintson!

Az adatok birtokában mi előre elkészítjük a cégalapításhoz szükséges papírokat, hogy a személyes találkozásunkkor azok ellenőrzése és jóváhagyása után már csak alá kelljen írnia. Kérjük, különösen ügyeljen az adatok pontosságára, a kérdőív helyes kitöltésére, hiszen mi ezek alapján készítjük el a dokumentumokat!

Az adatok feldolgozása után kapcsolatba lépünk Önnel a megadott elérhetőségein, hogy egyeztessünk egy időpontot a személyes találkozásunkhoz.

Köszönjük cégünkbe vetett bizalmát!
A kérdőív elküldése után egy visszaigazoló képernyőt fog kapni, ahol ellenőrizheti, hogy mindent megfelelően töltött-e ki. Ez a visszaigazolás pontosan azt fogja tartalmazni, amit mi is megkaptunk.

Megrendeléséről egy megerősítést kérő email-t is küldeni fogunk az Ön által megadott elektronikus postacímre. Kérjük, a levelünkben szereplő módon feltétlenül erősítse meg a megrendelését!

Az elküldött kérdőívről elektronikus postaládájába is kapni fog egy visszaigazolást, melyet az Ön által megadott e-mail címre küldünk. Ha nem kapja meg pár percen (vagy maximum egy órán) belül, minden bizonnyal rosszul adta meg az e-mail címét!