On-line cégalapítás

Arra kérjük, hogy az itt található kérdőívet gondosan töltse ki, majd kattintson az "elküldés" gombra. Kérjük, csak egyszer kattintson!

A lenti kérdőív lehetőséget ad arra, hogy az alapszabály (alapító okirat, társasági szerződés) minden részletét meghatározhassa amennyiben szeretné. Ha nem kíván ezzel élni, elegendő csak a pirossal kiemelt részeket kitöltenie. Ebben az esetben mi az általunk javasolt, legkedvezőbbnek tartott módon töltjük ki, készítjük el az okiratokat. A megrendelés részleteit (megrendelőlap alján) természetesen ebben az esetben is feltétlenül töltse ki!

Az adatok birtokában mi előre elkészítjük a cégalapításhoz szükséges papírokat, hogy a személyes találkozásunkkor azok ellenőrzése és jóváhagyása után már csak alá kelljen írnia. Kérjük, különösen ügyeljen az adatok pontosságára, a kérdőív helyes kitöltésére, hiszen mi ezek alapján készítjük el a dokumentumokat! Így a személyneveket a személyi igazolványban szereplővel megegyezően (ha több keresztnév van, akkor mindegyiket feltüntetve), a címeket pedig emelet és ajtó megjelölésével (ha van) kötelező megadni! Ellenkező esetben problémák merülhetnek fel a cégbejegyzéskor.

Az adatok feldolgozása után kapcsolatba lépünk Önnel a megadott elérhetőségein, hogy egyeztessünk egy időpontot a személyes találkozásunkhoz.

Köszönjük cégünkbe vetett bizalmát!
A kérdőív elküldése után egy visszaigazoló képernyőt fog kapni, ahol ellenőrizheti, hogy mindent megfelelően töltött-e ki. Ez a visszaigazolás pontosan azt fogja tartalmazni, amit mi is megkaptunk.

Megrendeléséről egy megerősítést kérő email-t is küldeni fogunk az Ön által megadott elektronikus postacímre. Kérjük, a levelünkben szereplő módon feltétlenül erősítse meg a megrendelését!

Az elküldött kérdőívről elektronikus postaládájába Ön is kapni fog egy példányt, melyet az Ön által megadott e-mail címre (Megrendelő személy e-mail címe) küldünk. Ha nem kapja meg pár percen (vagy maximum egy órán) belül, minden bizonnyal rosszul adta meg az e-mail címét! Ebben az esetben arra kérjük, hogy ismételten küldje el a megrendelését a javított e-mail címmel. Köszönjük!