Ruhát a ruhagyárból, CÉGET A CÉGGYÁRBÓL - nagykeráron!        

 AKCIÓ az első 50 megrendelőnek: ELTÖRÖLTÜK AZ ÁFÁT!   
  Cégalapítás teljes munkadíja   
   bruttó 20.000,- forint!  
          + fizetendő illeték és költségek tipikusan >>    Kft: 55.300,-  vagy  Bt: 32.000,- forint    
               Nincs más költség!           
Cégbejegyzés | Székhely és iroda | AKCIÓK | Könyvelés | Webes megoldások | Marketing támogatás | Kiegészítő szolgáltatások
Könyvelés

Nem csupán cégének bejegyzését bízhatja ránk, célunk, hogy hosszú távon is megelégedésére szolgáljunk, így kívánságára könyvelését is elvégezzük magunkhoz híven rendkívül kedvező árakon. Ez esetben folyamatos tanácsadással is támogatjuk sőt, ha kívánja ellátjuk a szükséges számviteli szabályzatokkal is.

Ezen az oldalon megtalálja piacvezető áron kínált könyvelési csomagjainkat. Legalacsonyabb díjú csomagjainkat akkor tudja leginkább kihasználni, ha cégalapításának megrendelésével egyidejűleg köti le ezt a szolgáltatásunkat is. Gondolkodjon előre és cégének bejegyzésekor gondoskodjon könyveléséről is, valamint ezeket az árakat is feltétlenül kalkulálja bele mielőtt döntene, hogy kinek a segítségét veszi igénybe cégalapításához!

Amennyiben Ön már ügyfelünk volt és most könyvelését is ránk szeretné bízni, akkor szintén a lenti árakon rendelheti meg könyvelési szolgáltatásainkat. Örülni fogunk neki, hogy ismételten megtisztel minket bizalmával!

Ha Ön még nem ügyfelünk, de meglévő cégének könyveléséhez a jelenlegi könyvelőjénél lényegesen alacsonyabb árakat keres, akkor rendelje meg nagyon kedvező díjú könyvelési csomagjaink egyikét! A lenti díjak az Ön számára is érvényesek!

Könyvelési csomagjaink árait letölthető formátumban az oldal alján találja.


Könyvelési szolgáltatásaink árai

Könyvelési díjcsomagjaink
(A feltüntetett díjak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák és 2012. január 1-jétől visszavonásig élnek!)


> Speciális, alvó díjcsomagunk:
- Ajánljuk nem működő vagy minimális forgalmú cégek részére.

Nem működő (alvó) vállalat készenléti díja:
Havi alapdíj 5.000,- Ft/hó (+áfa)     (15.000,- Ft/3hó)
Bizonylatok könyvelési díja költségeknél* 200,-/tétel
Bizonylatok könyvelési díja bevételeknél* 500,-/tétel
ÁFA-bevallás esetenkénti díja* 5.000,-/alkalom
Járulékbevallás esetenkénti díja* 2.000,-/alkalom
Díjcsomag váltási díj* 10.000,-/alkalom
* Ezen díjtételek alkalmazása kizárólag az alvó csomagban történik, a többi díjcsomag esetében nem!

Fenti díjak az éves zárás díját nem tartalmazzák, annak díja plusz egy havi könyvelési díj (az éves könyvelési díj 1/12-ed része), de legalább 10.000,- Ft/év (+áfa).

> Minimum díjcsomagjaink:
- Ajánljuk azon ügyfeleink számára, akik a piac legalacsonyabb könyvelési árait keresik.

Éves ÁFA-bevallók és alanyi adómentesek részére:
Nettó 1,25 M Ft/3hó árbevételig, max 90 db/3hó tételig 8.000,- Ft/hó (+áfa)     (24.000,- Ft/3hó)
Nettó 1,25 M Ft/3hó árbevétel felett 1 M Ft-onként + 2.000,- Ft/negyedév (+áfa)

Bizonylatok esetében tételszám túllépés díja 50,- Ft/tétel (+áfa)

Fenti díjak az éves zárás díját nem tartalmazzák, annak díja plusz egy havi könyvelési díj (az éves könyvelési díj 1/12-ed része), de legalább 10.000,- Ft/év (+áfa).

Negyedéves ÁFA-bevallók részére:
Nettó 2,5 M Ft/3hó árbevételig, max 150 db/3hó tételig 15.000,- Ft/hó (+áfa)     (45.000,- Ft/3hó)
Nettó 2,5-5 M Ft/3hó árbevétel között, max 175 db/3hó tételig 18.000,- Ft/hó (+áfa)     (54.000,- Ft/3hó)
Nettó 5 M Ft/3hó árbevétel felett 1 M Ft-onként + 1.000,- Ft/negyedév (+áfa)

Bizonylatok esetében tételszám túllépés díja 50,- Ft/tétel (+áfa)

Fenti díjak az éves zárás díját nem tartalmazzák, annak díja plusz egy havi könyvelési díj (az éves könyvelési díj 1/12-ed része), de legalább 20.000,- Ft/év (+áfa).

Havi ÁFA-bevallók részére:
Nettó 10 M Ft/hó árbevételig, max 120 db/hó tételig 28.000,- Ft/hó (+áfa)
Nettó 10 M Ft/hó árbevétel felett 10 M Ft-onként 4.000,- Ft/hó (+áfa)

Bizonylatok esetében tételszám túllépés díja 50,- Ft/tétel (+áfa)

Fenti díjak az éves zárás díját nem tartalmazzák, annak díja plusz egy havi könyvelési díj (az éves könyvelési díj 1/12-ed része), de legalább 40.000,- Ft/év (+áfa).

> Prémium díjcsomagjaink:
- Ajánljuk nagy forgalmú, megkülönböztetett figyelmet igénylő ügyfeleink részére.

Amennyiben a fenti Minimum csomagokban foglalt bizonylati számnál többre vágyik, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy jobban szereti az előre fixen rögzített díjakat és a kiemelt megbecsülést, akkor ajánljuk figyelmébe Prémium könyvelési csomagjainkat. Ezek teljes mértékben függetlenek a bizonylatok és a könyvelési tételek számától. A fizetendő díjat alakító egyetlen tényező az árbevétel nagysága. Prémium csomagjaink ára a fent felsorolt Minimum csomagjaink duplája. Ezért az árért nem csupán a bizonylati korlátot felejtheti el, de kiemelt ügyfelünkként megkülönböztetett figyelmet és korlátlan számú tanácsadást is kap, valamint az árbevételi szinteket is a duplájára növeltük. Kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásainkat pedig díjmentesen vagy kedvezménnyel veheti igénybe. Mindezt jóval olcsóbban, mint más könyvelő cégek alapárai. Rendelje meg Prémium díjcsomagunkat, majd dőljön hátra és élvezze a kényelmet, amit saját, személyes könyvelője nyújt!

> Munkabér számfejtése
- Minden könyvelési díjcsomagunkhoz

Megbízó társaság munkavállaló tagjai, tulajdonosai részére 1.900,- Ft/hó (+áfa)
Megbízó társaság egyéb munkavállalói részére 2.900,- Ft/hó (+áfa)

Munkabér számfejtésére vonatkozó díjaink az éves zárás díját tartalmazzák.
Az ár magában foglalja a munkaszerződések elkészítését, az ügyfél által vezetett nyilvántartások alapján történő bérszámfejtést, havi jelentések elkészítését, NAV felé történő be- és kijelentést, év végi adatszolgáltatást, munkaviszony megszüntetésekor kiadandó igazolások elkészítését, szükség esetén kereseti igazolások kiadását.

Könyvelési szolgáltatásaink árai letölthető formátumban itt tekinthetőek meg. (PDF)

Összesített árlistánk (cégalapítás, könyvelés, web) megtekinthető és letölthető itt. (PDF)


Meglévő cége számára keres új könyvelőt?


Ha meglévő cégének könyvelését kívánja ránk bízni, a legjobb helyen jár ahhoz, hogy a piac talán legalacsonyabb könyvelési díjait élvezhesse a jövőben! Hozza át könyvelését hozzánk még ma, hogy holnaptól érezze pénztárcáján a különbséget! Díjainkat megtekintheti fent vagy az alábbi linken le is töltheti a nyomtatható változatot.

Könyvelési és webes szolgáltatásaink árai letölthető formátumban itt tekinthetőek meg. (PDF)
Könyvelési és számfejtési díjaink minden csomagunk esetében negyedévente, előrefizetéssel esedékesek. Az árbevételi és bizonylati korlátokat szintén negyedévente vizsgáljuk, így ha a könyvelt cég valamely negyedévben az adott negyedévre megadott értékeket meghaladja, akkor az adott negyedév tekintetében már a magasabb díjtételek kerülnek alkalmazásra, ennek megfelelően a különbözet utólagos megfizetése válik esedékessé.

Minden feltüntetett ár tájékoztató jellegű kezdő ár, átlagos vállalkozói igényekre szabva. Az egyes vállalkozások eltérő sajátosságai és igényei függvényében az adott ügyféllel egyeztetett eltérő díjak alkalmazásának lehetőségét fenntartjuk! A vállalkozás életében vagy a külső környezetben történt változások következtében drasztikusan megnövekvő könyvelési munkák az alkalmazott díjételek év közbeni korrekcióját is magukkal vonhatják, így azok felülvizsgálata rendszeresen, de legalább félévente megtörténik. A korrekció alapjául szolgálhat különösen, de nem kizárólagosan az infláció alakulásának figyelembevétele is.

Cégbejegyzés, könyvelés és web hihetetlen áron!Cégalapítás teljes bruttó munkadíja már 20.000,- Ft-tól !!!

FIGYELEM!
Hamarosan megváltozhatnak az áraink! SIESSEN!
Könyvelés a legkedvezőbb árakon!

Alvó cégek számára 5.000,- Ft/hó

Éves ÁFA-bevallóknak 8.000,- Ft/hó
(24.000,- Ft/3hó) -tól!

Negyedéves ÁFA-bevallóknak
15.000,- Ft/hó
(45.000,- Ft/3hó) -tól!WEB szolgáltatások kirobbanó áron!

Domain bejegyzés és tárhely biztosítása 10.000,- Ft/év

Cége weblapjának elkészítése már 10.000,- Ft-tól!Figyelem!
A fenti rendkívül alacsony árakat kizárólag együttes megrendelés esetén (cégbejegyzési szolgáltatásunkkal együtt) és korlátozott ideig tudjuk garantálni!
(nettó árak)
Meglévő cégek részére:
Az Önök számára is nagyon kedvező, a piaci áraknál jóval alacsonyabb díjakat biztosítunk. Kérjük, nézzék meg az Önöknek szóló árlistánkat ide kattintva!

Jó tanács!
Elektronikus cégbejegyzés esetén ne feledkezzen meg a szükséges webes feltételekről sem, ehhez vessen egy pillantást webes szolgáltatásainkra is! Tanulmányozza át oldalainkat és győződjön meg verhetetlen árainkról! Ne feledje, cégalapításával egyidejűleg megrendelve igazán piacvezető feltételekkel rendelheti meg könyvelési és webes szolgáltatásainkat is! | Elérhetőség | On-line cégalapítás | Jogi nyilatkozat | Partner rendszer | Letölthető árlisták |
A Céggyár szolgáltatásait a Sorisco Magyarország nyújtja