Ruhát a ruhagyárból, CÉGET A CÉGGYÁRBÓL - nagykeráron!        

 AKCIÓ az első 50 megrendelőnek: ELTÖRÖLTÜK AZ ÁFÁT!   
  Cégalapítás teljes munkadíja   
   bruttó 20.000,- forint!  
          + fizetendő illeték és költségek tipikusan >>    Kft: 55.300,-  vagy  Bt: 32.000,- forint    
               Nincs más költség!           
Cégbejegyzés | Székhely és iroda | AKCIÓK | Könyvelés | Webes megoldások | Marketing támogatás | Kiegészítő szolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások

Kérésére a cégbejegyzésen, a könyvelésen és az elektronikus (webes) megjelenés kialakításán túl az alábbi kiegészítő szolgáltatásainkkal is állunk rendelkezésére:

- Bankszámlanyitás
A piac legkedvezőbb árú konstrukciója érhető el ügyfeleink számára! Közreműködésünkkel a folyamat jóval egyszerűbb, gyorsabb és gördülékenyebb, ráadásul levesszük válláról a legkedvezőbb konstrukció megtalálásának időigényes terhét is. Szolgáltatásunk nemcsak díjmentes, de ráadásul még akár 2.540,- Ft értékű ajándékkal is kedveskedünk hozzá!*

- Bélyegző készítés
Különböző méretben, egyszerű szövegbélyegzőtől a dátummal kombináltig többféle típusból választhat. Nálunk a betűtípus mellett nemcsak a lenyomat, de a bélyegzőház színét is megválaszthatja!

- Expressz cégbejegyzés
Kérésére cégének bejegyzését prioritással kezeljük és mindent megteszünk, hogy a bejegyzés minél gyorsabban megtörténjen. Erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, ha az ügyfélnek és a cégbíróságnak fel nem róható okból húzódik el a folyamat. Ennél az opciónál azt garantáljuk, hogy az összes szükséges információ és dokumentum rendelkezésünkre bocsátásának napján találkozik az ügyfél és az ügyvéd a dokumentumok aláírása miatt, ezt követően pedig legkésőbb egy órán belül beküldjük a cégalapítási kérelmet a cégbíróságra, így ha ez a munkaidejükben történik, akkor a cégbejegyzés az ezt követő egy óra elteltével megtörténik.

- Közhiteles cégkivonat lekérése
Közjegyzői hitelesítéssel ellátott papíralapú cégkivonatot kérünk le bármely választott cégről, rövid határidővel, akár online intézve is. Ekkor a fizetés átutalással, a teljesítés pedig postai úton történik.

- Közzététel utólagos követése
Figyeljük cégbejegyzésének Cégközlönyben történő közzétételét. Tájékoztatjuk a közzététel idejéről, a szóban forgó lap- és oldalszámról, valamint elektronikusan meg is küldjük azt.
Lehetőség van továbbá bármely cég Cégközlönyben vagy saját honlapján történő közzétételeinek figyelésére havi előfizetési díj ellenében. A közleményeket hetente egyszer, péntekenként küldjük meg.

- Tulajdoni lap lekérése
Tulajdoni lap lekérése az ingatlan nyilvántartásból.

- Jogi szolgáltatások
Jogi, ügyvédi szolgáltatások cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

- Pénzügyi szolgáltatások
Hitelügyintézés és egyéb banki termékek közvetítése kedvezményes feltételekkel.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy fenti szolgáltatásainkat (az expressz cégbejegyzés kivételével) nem csak meglévő ügyfeleinknek nyújtjuk, tehát önállóan is megrendelhetőek!

Ügyfeleink számára az egyéb kisebb, de szintén elengedhetetlen apróságokat is átvállaljuk, így készítünk új cégének cégtáblát, névjegykártyát, levélpapírt is. Ez nem tartozik cégünk fő profiljába, így kizárólag meglévő ügyfeleink részére nyújtjuk ezen kiegészítő szolgáltatásainkat, hogy Ön valóban mindent egy helyről, kedvező áron kaphasson meg.


Áraink:

- Bankszámlanyitás. Díjmentes! Megrendelőinknek akár 2.540,- Ft értékű ajándékkal is kedveskedünk!*
- Bélyegző készítés. 5.000,- Ft +áfa
- Expressz cégbejegyzés. 5.000,- Ft +áfa
- Közhiteles cégkivonat lekérése. bruttó 6.500,- Ft (áfával együtt)
- Közzététel utólagos követése. 2.000,- Ft +áfa (Cégbejegyzéskor egyszeri, egyéb esetben havi díj.)
- Tulajdoni lap lekérése 6.250,- földhivatali és 1.000,- (+áfa) szolgáltatási díj, azaz összesen bruttó 7.500,- Ft ingatlanonként
- Jogi szolgáltatások Változó. Érdeklődjön elérhetőségeinken!
- Pénzügyi szolgáltatások Változó. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

A következő szolgáltatásaink online is intézhetőek: bélyegző készítés, közzététel utólagos követése, valamint cégkivonat és tulajdoni lap lekérése. Ekkor a fizetés átutalással, a teljesítés pedig email-ben vagy postai úton történik. Megrendelésük email-ben lehetséges.

Postai teljesítés: Amennyiben valamely szolgáltatásunk esetében a teljesítés postai küldemény formájában történik, 300,- Ft +áfa postázási díj kerül felszámításra!

* Az ajándék az ügyfél választása szerint az alábbi lehet:
- Első bélyegzőjét kedvezményesen, 3.000,- Ft +áfa áron készítjük el. - Az ajándék értéke 2.540,- Ft
- Közhiteles cégkivonat lekérése 20% kedvezménnyel. - Az ajándék értéke 1.300,- Ft
- Közzététel utólagos követése féláron. Az ajándék értéke 1.270,- Ft
- Bármilyen szolgáltatásunkra felhasználható kedvezménykupon. Az ajándék értéke 1.000,- FtA kizárólag meglévő ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások (cégtábla, névjegykártya, levélpapír készítése) árairól érdeklődjön elérhetőségeinken!

Cégbejegyzés, könyvelés és web hihetetlen áron!Cégalapítás teljes bruttó munkadíja már 20.000,- Ft-tól !!!

FIGYELEM!
Hamarosan megváltozhatnak az áraink! SIESSEN!
Könyvelés a legkedvezőbb árakon!

Alvó cégek számára 5.000,- Ft/hó

Éves ÁFA-bevallóknak 8.000,- Ft/hó
(24.000,- Ft/3hó) -tól!

Negyedéves ÁFA-bevallóknak
15.000,- Ft/hó
(45.000,- Ft/3hó) -tól!WEB szolgáltatások kirobbanó áron!

Domain bejegyzés és tárhely biztosítása 10.000,- Ft/év

Cége weblapjának elkészítése már 10.000,- Ft-tól!Figyelem!
A fenti rendkívül alacsony árakat kizárólag együttes megrendelés esetén (cégbejegyzési szolgáltatásunkkal együtt) és korlátozott ideig tudjuk garantálni!
(nettó árak)
Meglévő cégek részére:
Az Önök számára is nagyon kedvező, a piaci áraknál jóval alacsonyabb díjakat biztosítunk. Kérjük, nézzék meg az Önöknek szóló árlistánkat ide kattintva!

A CÉGGYÁR számára a banki szolgáltatásokat pénzügyi partnerünk nyújtja. | Elérhetőség | On-line cégalapítás | Jogi nyilatkozat | Partner rendszer | Letölthető árlisták |
A Céggyár szolgáltatásait a Sorisco Magyarország nyújtja