Ruhát a ruhagyárból, CÉGET A CÉGGYÁRBÓL - nagykeráron!        

 AKCIÓ az első 50 megrendelőnek: ELTÖRÖLTÜK AZ ÁFÁT!   
  Cégalapítás teljes munkadíja   
   bruttó 20.000,- forint!  
          + fizetendő illeték és költségek tipikusan >>    Kft: 55.300,-  vagy  Bt: 32.000,- forint    
               Nincs más költség!           
Cégbejegyzés | Székhely és iroda | AKCIÓK | Könyvelés | Webes megoldások | Marketing támogatás | Kiegészítő szolgáltatások
AKCIÓINK

Annak érdekében, hogy székhely és iroda szolgáltatásunkat még elérhetőbbé tegyük, akciónk keretében cégalapítással vagy cégmódosítással együtt igénybe véve még kedvezőbb feltételeket nyújtunk.

Cégünk nem kér hűségnyilatkozatot, így ha esetleg elégedetlen lenne velünk, bármikor elhagyhat minket - bár ezt természetesen nagyon bánnánk, így mindent elkövetünk, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

Ugyanakkor azt mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kedvezményt nyújtunk amúgy is kedvező díjainkból, azt annak reményében tesszük, hogy hosszútávú együttműködés elé nézünk, így az árengedményeket megelőlegezett kedvezményként nyújtjuk és bizonyos feltételekhez kötjük, így ha túl gyorsan megszakítja velünk az együttműködést vagy fizetési kötelezettségeinek nem tesz eleget, akkor a megelőlegezett kedvezményt visszavonjuk és az eredeti listaár kifizetését fogjuk kérni.


Cégalapítás, cégmódosítás munkadíjának összegével csökkenthető az irodai szolgáltatásunk díja!

A cégalapítás vagy cégmódosítás ügyvédi munkadíját akár teljes egészében levonjuk irodai szolgáltatásunk alapdíjából, ha azt is legalább fél évre megrendeli és kifizeti. Ez az ajánlatunk ráadásul nem csak saját ügyvédeink munkadíjára vonatkozik, bármelyik ügyvéd intézheti a cégeljárást, akár teljes nettó ügyvédi munkadíjával* csökkentjük irodai szolgáltatásunk alapdíját!

* A CÉGGYÁR-ral nem szerződött ügyvéd esetén annak nettó munkadíját vagy abból maximum 15.000,- Ft-ot veszünk figyelembe, ennyivel csökkentjük irodai szolgáltatásunk alapdíját abban az esetben, ha szolgáltatásunk legalább fél éves megrendelése és kifizetése után 7 napon belül bemutatja az ügyvédi számlát a cégeljárásról. Ebben az esetben a már kifizetett időszak letelte után, a következő negyedév megrendelésekor csak a kedvezménnyel csökkentett összeget kell kifizetnie szolgáltatásunk alapdíjából, tehát a kedvezmény összegét ekkor vesszük figyelembe.

Amennyiben segítségünkkel nyitja meg új bankszámláját (és biztosítja rajta a folyamatos pozitív egyenleget), akkor további 5.000,- Ft kedvezményt adunk az első kifizetett félév után, így a fentiekkel együtt akár 20.000,- Ft kedvezményben is részesülhet vagy az 5.000,- Ft kedvezmény helyett választhatja a Light Plusz cégalapítási csomagunkban részletezett ingyenes szolgáltatásokat is. (Cégbejegyzés menüponton belül az Értéknövelt csomagjaink cím alatt további információkat talál.)

Ha a CÉGGYÁR által ajánlott ügyvédet bízza meg cégalapítás és cégmódosítás során, akkor az ügyvédnek kifizetett munkadíj összegével (Cégbejegyzés menüpont Light csomagok), illetve abból 20.000,- Ft-tal azonnal csökkentjük az irodai szolgáltatásunk alapdíját abban az esetben, ha szolgáltatásunkat legalább fél éves időtartamra megrendeli és (a kedvezménnyel csökkentett részt) kifizeti a megrendeléskor. Ebben az esetben tehát eleve csökkentett összeget fizet. Ebben a konstrukcióban az egyszerűsített cégalapításkor pontosan akkora kedvezményt kap az irodai szolgáltatásból, amennyit ügyvédi munkadíjként az ügyvédnek kifizet, így végeredményét tekintve akár úgy is tekintheti, mintha a két szolgáltatás együttes megrendelése esetén csak az irodai szolgáltatásért kellene fizetnie.

Ne késlekedjen, ilyen irodai szolgáltatást nem talál máshol, kapacitásaink pedig végesek! Kérjen tájékoztatót még ma, illetve tekintse meg székhely és iroda szolgáltatásunk részleteit a Székhely és iroda menüpont alatt!


Cégbejegyzés, könyvelés és web hihetetlen áron!Cégalapítás teljes bruttó munkadíja már 20.000,- Ft-tól !!!

FIGYELEM!
Hamarosan megváltozhatnak az áraink! SIESSEN!
Könyvelés a legkedvezőbb árakon!

Alvó cégek számára 5.000,- Ft/hó

Éves ÁFA-bevallóknak 8.000,- Ft/hó
(24.000,- Ft/3hó) -tól!

Negyedéves ÁFA-bevallóknak
15.000,- Ft/hó
(45.000,- Ft/3hó) -tól!WEB szolgáltatások kirobbanó áron!

Domain bejegyzés és tárhely biztosítása 10.000,- Ft/év

Cége weblapjának elkészítése már 10.000,- Ft-tól!Figyelem!
A fenti rendkívül alacsony árakat kizárólag együttes megrendelés esetén (cégbejegyzési szolgáltatásunkkal együtt) és korlátozott ideig tudjuk garantálni!
(nettó árak)
Meglévő cégek részére:
Az Önök számára is nagyon kedvező, a piaci áraknál jóval alacsonyabb díjakat biztosítunk. Kérjük, nézzék meg az Önöknek szóló árlistánkat ide kattintva!


 | Elérhetőség | On-line cégalapítás | Jogi nyilatkozat | Partner rendszer | Letölthető árlisták |
A Céggyár szolgáltatásait a Sorisco Magyarország nyújtja